Акції компанії
Є запитання?

пн-пт з 8:00 до 17:00

перерва з 12:30 до 13:30

Новини

22 березня 2018, 9:13
Інженерні системи

Деякі вважають, що інженерні системи є простою конструкцією, якою ми користуємося щодня і ніколи не замислюємося про те, наскільки все ж це складний пристрій.

 

Тому, саме на етапі створення дизайн проекту комунікацій приділяється особлива увага, оскільки саме від правильно розстановки і реалізації залежить зручність і безпеку в експлуатації.
Сучасне електрифікована житло обладнується не тільки водопроводом, це і газопостачання, автономне опалення, інтернет, все більше з'являються охоронні або пожежні системи, системи контролю, розумний будинок і т.д. У сучасному світі люди хочуть все більше мати можливості контролювати те, що відбувається в будинку, мати можливість запобігти загорянню, затоплення або крадіжку. Будь-яка з встановлених систем вимагає наявності спеціальних знань, які неможливо виконати самостійно або вдаючись до послуг некомпетентних монтажників. Наприклад, буває так, що неправильно розрахована електропроводка, при установці більшої кількості освітлювальних приладів може просто перегоріти, стати причиною перепаду напруги або нести серйозну небезпеку.


У цьому випадку, найвідповідальнішим моментом є саме створення інженерних систем кваліфікованих фахівців, які мають глибокі знання в даному питанні і багатий багаторічний досвід подібної роботи. Створюючи дизайн проект, в нашій компанії працює ціла команда професійних і профільних фахівців, кожен з яких виконує свою частину роботи проекту.
Наші проектувальники виробляють розрахунок комунікацій, моделюючи план інженерних систем таким чином, щоб в будь-який момент до них був доступ, а також виробляють розрахунок з урахуванням подальшої економічності.